Patlama bölgesinde hasar – tespit ve temizlik çalışması var!

İskenderun Belediyesi ekipleri, ilçede dün gece gerçekleştirilen hain saldırıda zarar gören işyerlerinin ve evlerin olduğu bölgede temizlik çalışması başlattı.

Kaymakamlık, olay yeri inceleme ve güvenlik ekipleri olay anından itibaren bölgeye intikal ederek diğer kurumlarla işbirliği içerisinde gerekli tüm işlemleri ivedikle yerine getirirken, bölgede hasar tespit ve onarım çalışmaları devam ediyor.

İskenderun Belediyesi izleri siliyor!

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çevre güvenliğinin sağlanması, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park Bahçe Müdürlüğü ile Ulaşım Müdürlüğü ekipleri de iş makinaları ve ekipmanlar ile patlamadan hasar gören evlerin ve işyerlerinin temizlenmesi amacıyla vatandaşlara ve esnafa yaraların sarılması konusunda yardımcı oluyor.  

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, operasyonu başarıyla gerçekleştiren emniyet güçlerine teşekkür ederken, “Bu hain kalleş saldırıdaki tek tesellimiz can kaybının olmaması. Tüm bunların yanında gerçekleştirdikleri başarılı terörle mücadele operasyonu nedeni ile kahraman güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum. Tüm İskenderunlu hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her daim muhafaza eylesin” dedi.

Bir cevap yazın