İskenderun, polisiyle kenetlendi!

İskenderun’daki saldırıda 2 teröristi etkisiz hale getiren kahraman güvenlik güçlerimize teşekkür etmek amacıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uhdesinde ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun himayesinde İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde 7 adet kurban kesimi yapıldı.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programa İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, AKP, CHP, MHP İskenderun İlçe Başkanları, ilçe protokolü ve iş dünyası katıldı.

İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci’nin duası ile birlikte bütün konuklar vatan ve milletin bekası için dua ettikten sonra, İl ve ilçe Emniyet Emniyet Müdürlerinin şahsında bütün güvenlik personeline başarılı operasyondan dolayı teşekkür etti.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, “İlçemizde gerçekleşen hain terör saldırısı esnasında, hain emellerini gerçekleştiremeden iki terörist, mesai arkadaşlarımız, emniyet müdürümüz ve kıymetli Polislerimizin kahramanca çabası sonucunda etkisiz hale getirildi. Kahraman güvenlik güçlerimizin güç ve kabiliyetleriyle hain teröristlerin kısa sürede etkisiz hale getirilmesi ve bu süreçte herhangi bir can kaybının olmamasından dolayı Yüce Allah’a şükür etmek ve kahraman güvenlik güçlerimize teşekkür etmek amacıyla bir araya geldik. Hain terör örgütü mensuplarıyla yaşanan çatışma esnasında yaralanan güvenlik güçlerimize ve sağduyulu yaklaşımıyla gücümüze güç katan kadirşinas halkımıza ve esnaflarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.  Kirli emelleriyle kendi kanlarında boğulan hain terör örgütleri ve onun maşası haline gelenler şunu iyi bilmelidir ki; Yüzyıllar boyunca kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve kadirşinas milletimizin selameti için milli şuur ve ruhuyla cansiperane mücadele eden yüce devletimiz ve asil milletimiz; dün olduğu gibi bugün, yarın ve daima yüreğindeki vatan sevdasından taviz vermeyecek ve kirli emellerinize de asla geçit vermeyecektir. Vatan, Millet, Devlet ve Bayrak en ulvi değerimiz ve kırmızı çizgimizdir! Bu da böyle bilinmelidir. Bizler ve güvenlik güçlerimiz halkımız için her zaman görevimizin başındayız” derken, emniyet teşkilatını bir kez daha tebrik etti.

Bir cevap yazın