Ankara’dan Hatay’a güzel haberler!

Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Lütfi Kaşıkçı, farkı partilerden 4 ilçe belediye başkanı ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Ziyarette, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ile Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Hatay Milletvekilleri ve Bakan Kurum ile birlikte Hatay’ın ve ilçelerinin çevre ve şehircilik alanında yapılan projeleri ve çalışmalarını değerlendirdi.

Oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyleyen Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, “Sayın Bakanımıza, Hatay’ımız ve ilçelerine gösterdiği yakın ilgi ve katkılarından ötürü şükranlarımızı sunuyoruz. “Sen ben yok, Biz varız” diyerek Hatay’ımızın her ilçesine hizmet götürülmesi yönünde durmak yok çalışmaya devam” diyerek, sorunların çözümü için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Milletvekili Lütfi Kaşıkçı da, “Antakya Millet Parkı, İskenderun Millet Parkı, Belen Millet Parkı, Arsuz ,İskenderun ,Belen Araç Takviyesi, İskenderun Kütüphane ve İskenderun Bisiklet Yolu Güzel Hatay‘ımıza hayırlı olsun” diyerek ziyaretin detayları ile ilgili ipucu verdi.

Bir cevap yazın