Genç girişimciler hedeflerini anlattı

Ekim ayı toplantısını İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştiren TOBB Hatay Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi, İTSO Başkanı Levent Yılmaz’ı ziyaret etti.

Pandemi sürecinin şehrimizin ekonomisine etkilerinin konuşulduğu toplantıda, sürece uygun yapılması gereken faaliyetler, projeler ve hedefleri hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Kurulun çalışmaları hakkında bilgiler veren TOBB Hatay Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi Başkanı Ali Dablan,  “Yaz mevsiminin ardından hızlanan kurul çalışmalarımız pandemi sürecine rağmen devam etmektedir. Ekim ayı toplantımızı da İTSO’da gerçekleştirdik ve oldukça verimli geçti. Önümüzdeki sürecin ekonomiye katkılarının ve bölgemiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da, “Hatay Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi üyeleri olarak sizlerin çalışmaları genç iş insanlarımızın yeni projeler üretmeleri bölgemiz ekonomisi için önemli olduğunu düşünüyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın