Sadece 300 taraftar bu ayrıcalığı yaşayacak!

Türkiye Futbol Federasyonu’nun statlarda locaların yüzde 50 kapasite ile seyirci almasına izin vermesinin ardından Süper Lig Temsilcimiz Atakaş Hatayspor, Antakya Atatürk Stadyumu’nda loca satışına başlıyor.  

Koronavirüs pandemisi dolayısıyla TFF’nin  aldığı karara göre 300 taraftarı konuk edebilecek olan A. Hatayspor, loca fiyatlarını ve satış yöntemini ise önümüzdeki hafta açıklayacak.

Hatayspor Futbol Kulübü’nün resmi hesabından yapılan açıklama şöyle, “Antakya Atatürk Stadyumu’nda, COVID-19 salgını tedbirlerine uygun şekilde yapılan loca muadili bölümlerinin satışı 27 Ekim Salı günü başlıyor. Loca bölümleri yaklaşık 300 taraftarımızı konuk edecek. Localarımız, Süper Lig’in ilk devresinin bitiş tarihi olan 24 Ocak 2021 tarihine kadar hizmet verecektir. Satış yöntemi ve fiyat bilgisi Salı günü resmi sosyal medya hesaplarımız üzerinden açıklanacaktır.”

Takımdaki coronavirüs vakaları dolayısıyla BB. Erzurumspor ve MKE Ankaragücü maçı ertelenen Atakaşspor’un 2 Kasım Pazartesi günü Antakya Atatürk Stadyumu’nda Sivasspor’u konuk etmesi bekleniyor.

Bir cevap yazın