Teşekkürler orman kahramanlarına…

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun, Arsuz ve Belen’de meydana gelen orman yangınlarında büyük bir mücadele örneği sergileyen HBB İtfaiye personeli ile İskenderun Orman İşletme Müdürlüğü personeline plaketle teşekkür etti.

Başkan Yılmaz, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk’ün ardından İskenderun Orman İşletme Müdürü Rıdvan Aksu’yu ziyaret ederek, başarılı çalışmalarından ve orman yangınlarındaki fedakarlıklarından dolayı plaket takdim etti.

Üç ilçede etkili olan yangını söndürmek için canla başla çalışan orman bölge müdürlüğü, iftaiye ekipleri ve emeği geçen herkese teşekkür eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Öncelikle bir daha böyle bir acının bir daha yaşanmamasını diliyoruz. Yangının çıktığı ilk günden itibaren canla başla mücadele eden İskenderun Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerimize ve itfaiye ekiplerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bölgemizde çok ciddi bir yangın yaşandı. Bu yangın siz itfaiyeci ve orman işletme ekiplerinin yanı sıra güvenlik güçleri ve vatandaşların koordineli ve  özverili çalışmalarıyla daha çok zarar oluşturmadan söndürüldü. Bu nedenle sizleri ve emeği geçenleri kutlamak ve teşekkür etmek istiyoruz. Allah bir daha böyle bir felaketi bölgemize yaşatmasın” dedi.

HBB 2.Bölge İtfaiye Şube Müdürü Ahmet Serhat Beydilli ise ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek, “ Bölgemizde son yılların en büyük orman yangını meydana geldi. Çok ciddi bir felaket yaşandı. Burada Birçok arkadaşımızın mesaisi bitmesine rağmen görevinin başından ayrılmadılar, hepimiz bölgemize katkı sunmak için çaba harcadık. Sizlerin ziyaretleri ve bizlere moral vermeniz çok anlamlı” dedi.

Bir cevap yazın