Vali Doğan’dan iade-i ziyaretler

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat’ın ardından İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’yi ziyaret etti.

İskenderun Deniz Üs Komutanlığı’nda gerçekleşen ziyarette, Vali Doğan şeref defterini imzaladı ve Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat ile bir süre sohbet etti.  

Daha sonra, 2020/433 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 23.09.2020 tarihinde  İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof.Dr. Tolga Depci’ye iade-i ziyarette bulunan Vali Doğan, “Hatay sadece coğrafi güzellikleriyle değil aynı zamanda sosyal hayat ve kültürel zenginliği ile de örnek bir şehir konumunda. Bu zenginliği bilimin gücüyle desteklemek en önemli görevlerimiz arasındadır” diyerek, İskenderun Teknik Üniversitesi hakkında detaylı bilgiler aldı. 

Yürütmüş oldukları çalışmalarda bugüne kadar olan desteklerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Rahmi Doğan’a teşekkür eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci de “Sayın Valimizin üniversitemize teşrifleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti, inşallah zat-ı alilerinin destekleriyle daha güzel hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın