MHP Mersin, Belen için devrede!

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP’li Mersin ilçe belediye başkanları ile birlikte Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü makamında ziyaret ederek, orman yangını dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini iletti.

İl Başkanı Gölgeli’ye eşlik eden Gülnar Belediye Başkanı Alparslan Ünüvar, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altınok ile birlikte yangın alanlarında incelemelerde bulunan Başkan Gül, ziyaret ve desteklerinden dolayı Mersinli başkanlara teşekkür ederek, “Bizler vatandaşımızın yanındayız, mağdur olan vatandaşlarımızı bu sıkıntılı durumdan hep birlikte çıkaracağız” dedi.

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli de yangın felaketinden maddi ve manevi etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, üzerlerine düşen her görevi yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve beraberindeki heyet daha sonra MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal’ı ziyaret etti.

Bir cevap yazın