Polis uyuşturucuda hedef şaşırmıyor!

Hatay’ın üç ilçesinde uyuşturucu ve uyarıcı Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 5 kişi gözaltına alındı, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Belen, Reyhanlı ve Samandağ’da gerçekleştirilen operasyonlarda, bir şahsın kenevir bahçesine dönüştürdüğü evinin banyosu görenleri hayrete düşürürken , Belen’de ise arabadan atılan çuvalda yaklaşık 1 kg. uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Belen İlçe J.K.lığı ile KOM Şube Müdürlüğü işbirliği

Belen/Merkez J.Krk.K.lığı sorumluluk bölgesinde bulunan Benlidere Mahallesinde, yasadışı hint keneviri ekimi yapıldığına dair duyum alınması üzerine, Belen İlçe J.K.lığı ile KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından söz konusu ormanlık arazide yapılan arama esnasında, ellerinde çuval bulunan ve isminin A.Ö. olduğu tespit edilen şahıs çuvalları bırakıp kaçtı. Çuvalların yapılan kontrolünde, kesilmiş vaziyette ve hasatı yapılmış 9.750 gr. uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen kubar esrar maddesi, meşelik alan içerisine gizlenmiş şekilde hasatı yapılmış 189 kök kenevir bitkisi sapı ile damla sulamada kullanılan 200 metre plastik boru ele geçirildi.

Reyhanlı’da 4 gözaltı

Reyhanlı NSM Grup Amirliği ekipleri uygulama noktasında durdurdukları 79 plaka sayılı araçta yapılan aramada; Daralı ağırlığı 974 gram olan Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, ele geçirilen suç unsuruyla ilgili araç içerisinde bulunan R.K., E.A., S.E. ve İ.N. isimli yabancı uyruklu şahıslara Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapma suçundan işlem yaparak gözaltına aldı.

Evin banyosu kenevir bahçesine dönüşmüş

 Samandağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Sutaşı Mahallesi’nde bulunan M. S.İ. isimli şahsa ait ikamette yapılan aramada; bahçede 1 adet boyu 3.5 metre olan ve banyoda saksılara ekili 17 adet boyları 50 cm ile 1.5 metre arasında değişen 18 kök Hint Keneviri Bitkisi ele geçirildi.

Bir cevap yazın