Pandemi denetiminde ibre Denizciler’i gösterdi!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, ülke genelinde tüm il ve ilçelerde eş zamanlı olarak “Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosuyla gerçekleştirilen genel denetimi bu kez Denizciler Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanlığı ve Hatay Valiliği’nin talimatları doğrultusunda Kaymakam Yönden koordinasyonunda gerçekleşen denetime Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Kd.Binbaşı Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Yazı İşleri Müdür V. Fatma Tunç, Şoförler ve Otomobilciler Odası İskenderun Şube Başkanı Erol Akın, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Denizciler Mahalle Muhtarı Ali Rıza Kekeç, ilgili/yetkili kurum ve kuruluş yöneticileri ile kolluk birimleri katıldı.

“Kontrollü Sosyal Hayat” döneminde ön plana çıkan maske, sosyal mesafe ve temizlik gibi hususlara uyulup uyulmadığına dair titizlik ve hassasiyetle denetim yapan Kaymakam Yönden, esnaf ve vatandaşların yanısıra, toplu taşıma araçlarını da durdurarak maske kontrolü yaptı.

Beraberindeki heyetle birlikte Denizciler Aile Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret ederek denetim yapan Kaymakam Yönden, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletirken Aile Hekimleri ile de istişare yaptı.

Bir cevap yazın