Maça korona ertelemesi!

Süper Lig’in 5. Haftasında oynanacak olan Hatayspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı, ev sahibi ekipteki koronavirüs vakaları nedeniyle ertelendi.

Ev sahibi Hatayspor’da 17 futbolcu, teknik direktör Ömer Erdoğan ve kulüp çalışanının koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından Pazar günü oynanacak Hatayspor-B.B Erzurumspor maçı TFF tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

Bordo – beyazlı ekipten yapılan açıklamada, “Bu sabah yapılan COVID-19 testlerinde, 6 futbolcumuza ilaveten 11 futbolcumuzun, Teknik Direktörümüz Ömer Erdoğan’ın ve bir kulüp personelimizin COVID-19 testi pozitif çıkmış olup, toplamda 17 futbolcumuzda COVID-19 virüsüne rastlanmıştır. Süper Lig’in 5. Haftasında, Antakya Atatürk Stadyumu’nda oynayacağımız Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı, toplamda 17 futbolcumuzun ve Teknik Direktörümüzün COVID-19 testlerinin pozitif çıkması, buna bağlı olarak negatif olan oyuncu sayısının 14’ün altına düşmesi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı kararla ileri bir tarihe ertelenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

Yaşanan gelişmelerin ardından Hatayspor Osman Çalğın Tesisleri’nin karantinaya alındığı öğrenildi.

Bir cevap yazın