Lütfü Savaş: ‘Ciğerlerimiz yanıyor’

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz Nardüzü, Kışla Mahalleleri ile İskenderun Şekere Mahallesi’nde yangından etkilenen yerleşim yerleri ve iş yerlerinde incelemelerde bulundu.

Yangından etkilenen İskenderun İsmet İnönü Mahallesi Yuvam Sitesi, Belen’de Sarımazı, Fatih, İssume Sitesi Civarı, Müftüler ve Soğukoluk, Arsuz’da da  Karaağaç, Nardüzü, Karahüseyinli, Nergizlik ve  Kışla Mahallelerinde inceleme yapan Başkan Savaş’a CHP Hatay Milletvekilleri de eşlik etti.

Yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Savaş, “İskenderun ve Belen İlçelerimiz arasında bulunan Sarımazı Mahallesi TOKİ ve İssume bölgesi arasındaki yerleşim yerlerine yakın ormanlık alanda çıkan yangından etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ciğerlerimiz yanıyor. Rüzgârın etkisiyle farklı noktalara sıçrayan yangını kontrol altına almak için tüm ekiplerimizle ilk andan itibaren yangınla mücadele halindeyiz. Yangının söndürülmesi için canla başla çalışan tüm ekiplere teşekkür ederim” dedi.

Bir cevap yazın