Kaymakamlıktan, yüz yüze eğitime aşamalı geçiş uyarısı!

İskenderun Kaymakamlığı, yüz yüze eğitime aşamalı geçişle tüm ilkokulların 12 Ekim’de açılacak olması dolayısıyla öğrencilerden koronavirüs tedbirlerine uymalarını istedi.

Eğitimde sınırlı olarak okul öncesi ve 1’inci sınıflara başlatılan yüz yüze eğitimin kapsamının 2, 3, 4’üncü sınıflar 8’inci ve 12’nci sınıfları da kapsayacak şekilde genişletilmesi üzerine veliler ve öğrencilere maske-mesafe ve hijyen hatırlatması yapan Kaymakamlık, ‘Onların geleceği için lütfen dikkat!’ başlığıyla velileri de uyardı.

İskenderun Kaymakamlığı’nın duyurusu şöyle; “Çocukların geleceği için lütfen dikkat! Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre; 12 Ekim 2020 Pazartesi günü İlkokul 2 – 3 – 4.sınıflar ile ortaokul 8.sınıf ve ortaöğretim 12. sınıfa giden öğrencilerimiz belirli kural ve tedbirlere riayet etmek suretiyle YÜZ YÜZE eğitime başlayacak. Muhterem velilerimiz ve tüm eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını temenni ederken, sevgili öğrencilerimiz ile sağlıklı ve mutlu bir ortamda buluşmak üzere maske, mesafe ve temizlik vb. kurallara titizlikle riayet edilmesini önemle rica ediyoruz.”

Bir cevap yazın