Galibiyet Hatay’a armağan

Süper Lig’in 3. Haftasında güzel bir oyun ve üstün bir futbolla Kasımpaşa’yı Mame Diof’un tek golüyle 1-0 yenen Atakaş Hatayspor’un Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, maçın değerlendirmesini yaptı. Oyuncularının büyük bir mücadele gösterdiğini ve başarının devamının geleceğine inandığını söyleyen Erdoğan, hakkettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Maç boyunca rakibe göre daha üstün oynadıklarını belirten Erdoğan, “Hak ettiğimiz bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Maçın bütün bölümünde daha fazla topa sahip olan daha fazla hücumu düşünen zaman zaman üçüncü bölgede baskı yapan rakibimizi oyuna sokmayan bir Hatayspor vardı. Oyuncularıma teşekkür ediyorum, çok büyük mücadele gösterdiler. Oyuncularımla çalışmaktan çok keyif alıyorum. İnşallah bunun devamını getiririz. Tabii yenince her şey güzel oluyor. Şimdi bunun mutluluğunu yaşayacağız, yarından itibaren de Alanyaspor maçının hazırlıklarını yapacağız. Hem bu gol yememe meselesi hem de puanları almaya devam eder, rahat bir şekilde iyi bir yerde bitiririz” dedi.

Hatayspor  Sportif Direktör Yardımcısı Gökhan Zan da alınan sonuçtan mutluluğunu dile getiriken, “Henüz yolun başındayız. Daha çok çalışıp, gelişmeye devam etmeliyiz. Güzel oyun ve mücadeleci ruhu sahaya yansıtıp 3 puanı kazandıran futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyoruz. Tüm şehrimize armağan olsun”dedi.

Bir cevap yazın