‘Süper Hatayspor’ başarısında Karaağaç imzası

Hatayspor’un süper lige çıkma başarısına imza atan yönetim kurulunda İskenderun ve Arsuz’u temsil eden Nevzat İnan, genç futbolcuların da umudu oldu. Karaağaçspor’un da başkanlığını yapan ve Türk Futbolu’na nice yıldız futbolcuların kazandırılmasına destek veren Nevzat İnan, şimdi de Atakaş Hatayspor’un başarılarına imza atan isimlerden biri olarak dikkat çekiyor.

Hatayspor’u süper lige çıkaran yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tarih yazanların listesinde yer alan Nevzat İnan, Karaağaç adını da zirveye çıkarıyor.

Atakaş Hatayspor Yönetim Kurulu’nda altyapı sorumlusu olarak görev yapan Nevzat İnan, bölgemizdeki genç futbolcuları profesyonelliğe taşıyacak.

Süper lige iyi bir başlangıç yapan Atakaş Hatayspor, ilk maçında geçen yılın süper lig şampiyonu Başakşehir’i dize getirip Fenerbahçe deplasmanında da tarih yazarken, Nevzat İnan’ın sevinci görülmeye değerdi.

Genç ve amatör futbolcuların Atakaş Hatayspor’da forma giyme umuduna destek vereceğini özellikle belirten Nevzat İnan, Atakaş Hatayspor’un Türkiye Futbol Federasyonu Delegesi olarak da bölgemizin gururu.

Bir cevap yazın