Günün anlamına anlam katan ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun şubesini ziyaret ederek, gazilerle biraraya geldi.

Gaziler Derneği Başkanı Neşet Turhan ve değerli gazilerimiz ile sohbet eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için sizler canlarınızı ortaya koydunuz. Bizler sizlere minnettarız. Gazilerimiz; “Bayrakları Bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. ” diyerek bu toprakları kanlarıyla sulayarak bize vatan yapan aziz şehitlerimizin kahraman silah arkadaşlarıdır ve aziz şehitlerimizin bize, Türk Milletine emanetleridir. Bir cennet bahçesine girercesine şehadete koşan Aziz Şehitlerimize ve Kahraman Gazilerimize binlerce selam olsun. Birlik ve dirliğimiz daim, yarınlarımız aydınlık olsun “dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun şube Başkanı Neşet Turhan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sağ olsun Belediye Başkanımız bizleri bir an olsun yalnız bırakmıyor. Her zaman bizlere destek oluyor. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar var olsunlar. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın