Narkotik ve KOM, suçluların korkulu rüyası

İskenderun Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, yaptıkları başarılı operasyonlarla uyuşturucu tacirleri ve kaçakçıların korkulu rüyası haline geldi. İlçe genelinde Emniyet Müdürü Nevzat Güneş koordinesinde operasyonları ve denetimleri sürdüren ekipler, iki ayrı operasyonda uyuşturucu madde ve kaçak rakı ele geçirdi.

İskenderun Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslara yönelik yapılan çalışmada şüphe üzerine Aşkarbeyli mahallesinde durdurdukları 07 plakalı araçta dedektör narkotik köpeği  ARVEN eşliğinde  yapılan aramada; daralı 25.35 gr gelen 21 adet fişek halinde esrar maddesi, 15 Adet Captagon uyuşturucu hap ve 1 Adet hassas terazi ele geçirdi. Araçta bulunan V.E, M.Z.E. ve S.A isimli şahıslar göz altına alındı.

İskenderun KOM grup amirliği ekipleri de kaçakçılık suçları kapsamında İsmet İnönü Mahallesi’nde bulunan depoda yaptıkları aramada ;145 Kg Boğma Rakı, 15 kg Viski ele geçirmiş olup; A.G. İsimli şahsa 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında yasal işlem başlatıldı.

Bir cevap yazın