Hatayspor’un maç kadrosu açıklandı

TFF 1. Lig’i şampiyon olarak tamamlayıp 53 yıl aradan sonra adını Süper Lig’e yazdıran Hatayspor, Hatay Atatürk Stadı’nın tamamlanmasına rağmen ilk konuğu Medipol Başakşehir’i yarın Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda konuk edecek.

Bordo-beyazlı yönetimin Atatürk Stadı’nı ilk maça yetiştirmek için yoğun çaba sarf ederek hazır hale getirmesine rağmen Futbol Federasyonu’ndan onay alamaması Hatayspor camiasında üzüntüyle karşılanırken, bordo – beyazlı takımın Gaziantep yolculuğu başladı.

Medipol Başakşehir maçı öncesi, futbolculara, teknik ekibe ve kulüp personeline yapılan Kovid-19 testlerinin tamamının negatif çıktığı öğrenilirken, Başakşehir Maçının kadrosu ise şöyle açıklandı: Munir Mohamedi, Akın Alkan, Yavuz Boyar, Soner Örnek, Pablo Santos, Yusuf Abdioğlu, Mesut Çaytemel, Alexandros Katranis, Burak Çamoğlu, Strahıl Popov, Mahmut Emir, Abdurrahman Canlı, Rayane AABİD, Isaac Sackey, Gökhan Karadeniz, Selim Ilgaz, Idır Oualı, Helder Barbosa, Ruben Rıbeıro, Mama Dıouf, Adama Traore, Mirkan Aydın.

TFF 1. Lig’i şampiyon olarak tamamlayıp 53 yıl aradan sonra adını Süper Lig’e yazdıran Hatayspor ile 2019-2020 futbol sezonu şampiyonu Medipol Başakşehir’in karşılaşması 14 Eylül 2020 Pazartesi günü saat: 20.00’de başlayacak.

Bir cevap yazın