Şehit Uçar sonsuzluğa uğurlandı

Van’ın Çatak İlçesi kırsalında “Yıldırım -10 Norduz” operasyonu kapsamında; Bölücü Terör Örgütü Mensupları ile girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sezer Uçar’ın cenazesi memleketi Reyhanlı’da gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri, parti temsilcileri, STK ve oda başkanları ile şehidin aile ve yakınları katıldı. Şehidin eşi Nuray ve annesi Emine Uçar tabuta sarılarak gözyaşı döktü, baba Hasan Uçar ise ‘Vatan Sağolsun’ dedi.

Neslihan adlı iki çocuk babası olan Şehit Uzman Çavuş Sezer Uçar’ın naaşı cenaze namazının ardından Reyhanlı Şehit Mezarlığına gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

30 yaşında ve 2 çocuk babası olan Uçar’ın cenazesinde şehit ailesini yalnız bırakmayan Hatay Valisi Rahmi Doğan, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy  birlikte şehidimizin tabutunun sarıldığı Türk bayrağını şehidimizin babası Hasan Uçar’a, fotoğrafını da  eşi Nuray Uçar’a teslim ederek, baş sağlığı ve sabır diledi.

Bir cevap yazın