CHP Heyeti, Ahmet Atakan’ı unutmadı!

Hatay’da yanan ormanlık alanda ve kurulması planlanan maden sahalarında incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Gezi direnişi sırasında Hatay’da öldürülen Ahmet Atakan’ın ailesini ziyaret etti.

10 Eylül 2013 günü Antakya’daki eylemlerde katledilen ve ölümünün 7’nci yıldönümüne denk gelen ziyarette Ahmet Atakan’ın anne ve babası ile biraraya gelen CHP Heyeti, Atakan ailesine başsağlığı diledi.

Ahmet Atakan’ın annesi Emsal Atakan ise gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı Ali Öztunç ve beraberindeki heyete teşekkür ederken, “Oğlum Ahmet Atakan Gezi direnişinde Adalet mücadelesi verirken katledildi. Bana 7 yıldır evlat acısı yaşatan katiller yargılanmadı. Davası açılmadı.! Adalet İstiyorum..!” dedi.

Öztunç’a Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal, Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir,  CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer ile Müzeyyen Sevkin, Hatay il Başkanı Ramiz Parlar ile ilçe başkanları eşlik etti.

Bir cevap yazın