İskenderun’da ‘Engeller’ iyilikle aşılıyor!

Göreve geldiği günden bu yana sosyal sorumluluk projelerine büyük özen gösteren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, altı engelli vatandaşın akülü araç isteğini yerine getirerek, hayata daha sıkı tutunmalarına vesile oldu.

İskenderun Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen törenle Nazife Baz, Sergen Tuncer, Muhammet Beşir, Emine Altınbıçak, Osman Temel ve Senem Sığar’a akülü araçlarını teslim eden Başkan Tosyalı, dayanışma ve paylaşmayla engelleri ortadan kaldıran örnek girişimiyle takdir topladı.

Vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için çalıştıklarını ve çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Fatih Tosyalı, “Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana sosyal sorumluluk projelerine ayrı bir önem gösterdik. Her sağlıklı bireyin, bir engelli adayı olduğu bilinciyle, bu kardeşlerimizi hiçbir zaman engelli olarak görmedik. Taleplerine de her zaman yanıt verdik ve vermeye de devam edeceğiz. İskenderun Belediyesi olarak, bu kardeşlerimizin bizden akülü araç isteklerini karşılamak istedik. Bundan sonra da talep gelirse onları da en kısa sürede karşılayıp, ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz. Onların mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur. Gücümüz nispetinde de her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Akülü araçlarına kavuşan 6 engelli vatandaş ise, mutluluklarını tarif etmekte zorlandıklarını belirterek, “Allah başkanımızdan razı olsun” diyerek, Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.

Bir cevap yazın