K Belgesi için Antakya’ya gitmeye gerek kalmadı

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) İl genelinde vermekte olduğu “K Belgeleri” belgelendirme hizmetini İskenderun’daki vatandaşların daha kısa sürede alabilmesi için İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO) ile protokol gerçekleştirildi.

ATSO’da gerçekleştirilen protokole İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ile ATSO Başkanı Hikmet Çinçin imza attı.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine verilen Karayolları Taşıma (K) Belgesi bundan sonra İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında üyelere verilecek.

Karayolları Taşıma Yönetmeliği kapsamında T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının vermiş olduğu yetki ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Hatay İl genelinde (Özel araçlar için) Karayolları Taşıma Belgelendirme hizmeti yürütürken, yapılan protokolle K1 Belgesi İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda da üyelere verilecek.

Yapılan protokolle belgelendirme hizmetinin her iki oda üyelerine en kısa sürede ve daha kolay bir şekilde sunularak yürütülmesi amaçlanıyor.

Protokol ile her hafta Çarşamba günleri Antakya Ticaret ve Sanayi Odası kendi personelini İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında görevlendirecek ve üyelere Karayolları Taşıma Belgesi (K) hizmeti verilecek.

Bir cevap yazın