İskenderun’da gece-gündüz ‘Güneş’ var!

Suç ve suçlulara karşı verdiği amansız mücadeleyle İskenderun Halkının sevgisini kazanan İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, huzur ve güven ortamının tesisine yönelik huzur operasyonlarını sürdürüyor. Gece geç saatlere kadar İskenderun’da adım atmadık yer bırakmayan İskenderun Polisi’ne bizzat eşlik eden Müdür Güneş, operasyonun yanısıra vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, gençlere sosyal mesafe ve maske kurallarını da hatırlattı.

Gece yarısı İskenderun Sahili’nin yanısıra Dumlupınar, Numune, Muradiye, Pac meydanı, Barbaros, Pirireis mahallelerini yürüyerek gezen ekipler, huzur uygulaması kapsamında şüpheli kişiler üzerinde üst araması ve kimlik kontrolleri yaptı, şüpheli araçlarda da arama gerçekleştirdi.

“Önceliğimiz, İskenderunluların huzuru” diyerek, asayiş ve huzurun sağlanması, suç oranının minimum seviyeye indirilmesi ve suçluların yakalanabilmesi için huzur operasyonlarına aralıksız devam edeceklerini söyleyen Müdür Nevzat Güneş’e vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür etti.

Halkın güvenini, sevgisini ve desteğini kazanan Müdür Güneş ve ekibi, gece- gündüz demeden her bölgede var olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Bir cevap yazın