Asaşspor’un minikleri aylar sonra sahaya indi

Ülkemizin saygın sanayi kuruluşları arasında yer alan Asaş Filtre Sanayi A.Ş bünyesinde faaliyet gösteren Asaş Spor Futbol Okulu, Covid-19 Koronavirüs salgını dolayısıyla yaklaşık 6 ay sonra ilk antrenmanını yaptı.

İskenderun Belediyesi Sahil Spor Tesisleri’nde haftanın Salı ve Perşembe günleri Teknik Direktör Halit Ersoy nezaretinde antrenmana başlayan geleceğin yıldız futbolcularına başarılar dileyen Asaş Spor Kulüp Başkanı Zeki Göçmen,  amaçlarının sağlıklı ve güzel ahlaklı sporcu yetişmek olduğunu belirtirken, sporculara alınan tedbirlere uymaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Teknik Direktör Halit Ersoy da sporcularıyla antrenman yapmayı özlediklerini ve yeniden sahalarda oldukları için mutlu olduklarını belirtirken, Asaş Filtre Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı ve Kulüp Başkanı Zeki Göçmen’e verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Uzun bir aradan sonra yeşil sahalara dönmenin mutluluğunu yaşayan futbolcuların antrenmanlarını izleyerek çocuklarına destek olan velilerin de, en az çocuklmarı kadar heyecanlı oldukları dikkatlerden kaçmadı.

Bir cevap yazın