Ali ile Ayşe evlendi

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol ve Ruşen Erol çiftinin avukat oğulları Kürşat Ali Erol, Eskişehir 1’inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı İmalât Müdürlüğü Emekli Şefi Cevdet Aydemir ve Sultan Aydemir çiftinin avukat kızları Ayşe Aydemir ile dünya evine girdi.

Kürşat Ali ve Ayşe Açiftinin nikahlarını İlkadim Nüfus Müdürü Hakkı Korucuoğlu kıyarken, şahitliklerini ise Rekabet Kurulu 2’inci Başkanı Aslan Narin, Samsun Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul, Samsun Vergi Dairesi eski Başkanı, Samsun İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneği Başkanı, Yeminli Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Şuayip Sevgi, Samsun Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dilaver Öğütçü, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Araştırma Görevlisi Şeyma Özel ve Av.Nejla Uğurluay yaptı.

Gerçekleştirilen düğün törenine İnsan Hakları ve Eşitlik Strateji Koordinatörü Kadim Kayhan, Samsun Barosu Başkan Vekili Av. Pınar Gürsel Yıldıran, Baro Yönetim Kurulu üyesi Av. Gülşen Onur, Samsun Türkiye Barolar Birliği Delegesi Av. Burhan Uyan, Hatay Vergi Dairesi Gelir İdaresi Grup Müdürü Seyit Yaşar, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner’in yanı sıra Hatay ve Samsun Vergi Dairesi Müdürleri katıldı.

Düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilenen Kürşat Ali ve Ayşe Erol çifti, “En mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın