Hatay’ın her köşesinde polis uyuşturucu avında!

Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri düzenledikleri operasyonunda uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen abla, kardeş ve enişte oldukları öğrenilen 3 kişiyi suç unsurlarıyla birlikte gözaltına aldı.

Dörtyol’da uyuşturucu madde imal ve ticareti, kullanımını önlemeye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Kışlalar Mahallesi’nde şüphe üzerine durdurulan araçtaki şahısların üst aramasında Y. R.’nin üzerinde ağırlığı 6 gr. olan mavi poşete sarılı eroin maddesi ele geçirildi

Aynı gün, G. T. İsimli şahsın Payas ilçesi Çağlalık Mahallesi’nde bulunan ikametinde yapılan aramada; satışa hazır şekilde folyoya sarılı vaziyette ateş-buz tabir edilen 8 gr metamfetamin, şeffaf poşet içerisinde 34 gr eroin, Cam kavanoz içerisinde ağırlığı 530 gr. olan metamfetamin, 1 adet techfit ibareli hassas dijital terazi ele geçirildi. Olayla ilgili Y.R. ile ablası G.T. ve eniştesi F.T. gözaltına alındı.

Reyhanlı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde uyuşturucu madde imal ve ticareti, kullanımını önlemeye yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Reyhanlı yolu üzerinde durumundan şüphelenerek durdurulan A. Y. ve A. K. isimli şahısların üst aramasında  da tahmini ağırlığı 250 gr civarı takoz esrar ele geçirildi.  Gözaltına alınan 2 şüpheliye uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan işlem yapıldı.

Yayladağı

Yayladağı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Samandağ Kavşağı’nda durdurulan bir aracın yolcu kısmında M. K. isimli şahsın kırmızı renk bir poşet içerisinde, daralı ağırlığı 14 gram olan esrar maddesi attığını gördü. Ekipler, araç sürücüsü N. D. İle M.K’yı gözaltına aldı.

Bir cevap yazın