ATSO, İskenderun’u es geçti!

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), il genelinde vermekte olduğu “K Belgeleri” belgelendirme hizmetini Belen, Dörtyol, İskenderun, Payas ve Erzin ilçelerinde bulunan vatandaşların daha kısa sürede alabilmesi amacıyla Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası(DTSO) ile protokol imzaladı.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ile DTSO Başkanı Ercan Yıldırım’ın imza attığı işbirliği protokolü ile; belgelendirme hizmetini oda üyelerine en kısa sürede ve daha kolay bir şekilde sunmak hedeflenirken, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın es geçilmesi akılları karıştırdı.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, imza töreninde yaptığı açıklamada protokol kapsamında vatandaşların her Salı günü DTSO’dan belge alabileceğini belirterek, “Karayolu Taşıma Yönetmeliği Kapsamında T.C. Uluştırma ve Altyapı  Bakanlığı’nın vermiş olduğu yetki ile ATSO, Hatay il genelinde K1,K2, K3, Kİ* VE K1(Özel Araçlar için) belgelendirme hizmetini yürütmektedir. İlimiz merkezine uzak mesafede bulunan Belen, Dörtyol, İskenderun, Payas ve Erzin ilçelerinden gelen Karayolu Taşıma Belgesi alma zorunluluğu bulunan vatandaşlarımızın daha kısa zamanda belgelendirme hizmetinden faydalanmaları hususunda DTSO ile anlaşmaya vardık. ATSO olarak, bu sözleşme gereğince Karayolu Taşıma Yönetmeliği Belgelendirme Hizmeti veren personelimiz haftada bir gün olmak üzere (Salı) günü DTSO belgelendirme hizmetini yürütülmek üzere görevlendirilecektir” dedi.

Bir cevap yazın