Bayram mesaisi Denizciler’de

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile birlikte Denizciler Bölge Trafik Kontrol Noktasında trafik uygulaması yapan polislerle bayramlaştı.

Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç’inde eşlik ettiği Başkan Tosyalı ve Milletvekili Özel, daha sonra Denizciler bölgesinde yapılması planlanan projeleri yerlerinde inceledi.

Mübarek Kurban Bayramında ülkemizin ve ilçemizin huzuru ve güveni için gece gündüz demeden çalışan bütün askerler ve polislerin bayramını kutlayan Başkan Tosyalı, “Umutların tazelendiği nice bayramlara ulaşmayı da yine Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu duygularla öncelikle bayramı huzurla geçirmemiz için yurdumuzun her köşesinde görev yapan polis ve askerlerimize sağlık, esenlik diliyorum. Evlatlarımızın ayakları taşa değmesin. Vatan savunmasında canlarını feda eden aziz Şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. Bu vesileyle tüm bir kez daha hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor; Bayramın bizlere sağlık, mutluluk, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum. Bayram dönüşlerinde her bir vatandaşımızın burnu kanamasın, trafik kurallarına uyalım ” derken, Denizciler’in en yakın zamanda sahilde bir sosyal tesise kavuşacağı müjdesini verdi.

Bir cevap yazın