CHP’nin gençleri Arsuz’u güzelleştiriyor

CHP Arsuz Gençlik Kolları’nın kamu yararına yapılan her etkinlikte en ön saflarda yer alması takdir ediliyor. Yönetimi devralmalarından bu yana geçen 6 aylık süre içinde vatandaşların gönlünde taht kuran Arsuzlu gençler, pandemi sürecinde de sorumluluk bilinciyle hareket ediyor.

Mehmet Keskin başkanlığında örnek dayanışmaya imzaya atan CHP Arsuz Gençlik Kolları yönetimi ve üyeleri, koronavirüs belası konusunda vatandaşların her zaman yanında.

Karaağaç Sahili’ni temizleyerek Arsuz’da çevre temizliği için kolları sıvayan gençler, ‘Daha Temiz Arsuz’ sloganıyla farkındalık yaratmaya devam ediyor.

CHP Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keskin, daha temiz bir Arsuz için gençlerle el ele verdiklerini belirterek, “Bu ilçe ve sahillerinin temizliği sadece belediyenin değil, hepimizin sorumluluğudur. Biz de Gençlik kolları olarak ilçemize ve sahillerimize sahip çıkıyoruz. İlçemizin temizliğine gereken önemi veriyor ve vermeye de devam edeceğiz. Etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcımız İklime Kabasakal’a ve Arsuz Belediye Meclisi Üyemiz Hamdan Demirkan’a teşekkür ederiz” dedi.

Bir cevap yazın