Arsuz’da ‘Miss’ gibi hareket!

Yaşanabilir ve temiz bir Arsuz için yola çıkan Arsuz Gönüllüleri, ‘Miss Arsuz’ grubuyla başlattığı çöp toplama etkinliğinde tam not aldı.
‘Elimizde eldiven, yüzümüzde maske; tertemiz bir Arsuz için!’ sloganıyla yola çıkan kadınların Arsuz Belediyesi’yle birlikte ortaklaşa düzenlediği etkinliğe Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da katıldı.

Arsuz’un merkez mahallesinde başlatılan ve daha sonra sahil boyunca vatandaşları bilinçlendirmeye ve çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmaya davet eden çöp toplama etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür eden ve bu tür organizasyonların Arsuz adına önemli olduğunu söyleyen Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, “Arsuz, turizm cenneti ve hepimizin ortak paydasıdır. Arsuz, hak ettiği temizliği ve güzelliği ile kalsın. Bunun için zamanını ayırarak bu etkinliğe katılanlar ayrı bir teşekkürü hak etti” dedi.

Etkinliğe Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, belediye başkanı ve bazı meclis üyeleri, muhtarlar, Miss Arsuz Gönüllüleri, Arsuz Gönüllüleri Derneği, İskenderun Rotary İnteract Kulübü Üyeleri ve birçok vatandaş katıldı.

Bir cevap yazın