Gözler, şehit acısını derinden hissettirdi

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 15 Temmuz 2020 tarihinde şehit olan Özel Harekât Polisi Anıl Kemal Kurtul’un Kırıkhan’daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehit babası Muhammet Kurtul ile karşı karşıya kalan Vali Doğan, evlat acısı yaşayan babaya başsağlığı dilerken duyguları gözlerine yansıdı.

Taziye ziyaretinde Vali Rahmi Doğan’a, İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İlçe Müftüsü Mekki Solmaz da eşlik etti.

Kırıkhan Mimar Sinan Mahallesi’nde şehidin ailesi ile bir araya gelerek acılarını paylaşan Vali Doğan, şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileklerinde bulundu.

Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından ilçe Müftüsü Mekki Solmaz tarafından tüm şehitlerimiz için dualar edildi.

Şehit Anıl Kemal Kurtul’un 6 aylık minik kızı Öykü’yü kucağına alan Vali Rahmi Doğan, taziye ziyaretinde oldukça duygu dolu anlar yaşadı.

Şehidin adı yaşadığı sokağa verildi

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, belediye meclis kararı ile şehidin yaşadığı sokağın adını Şehit Anıl Kemal Kurtul Sokağı yaparak, şehidin adını ölümsüzleştirdi. Şehidin ismini taşıyan tabelayı Başkan Yavuz, şehit babası Muhammet, annesi Meryem, eşi Hülya ve 6 aylık kızı Öykü Kurtul ile beraber sokağa astı.

Bir cevap yazın