Bu sözler çok konuşulacak!

Hatayspor’u Süper Lige çıkartarak tarih yazan Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, kulüp ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmasının ardından yayınladığı mesajla bordo-beyazlı camiaya veda etti.  Mesajında sert göndermeler yapan Altıparmak, vedasının yanısıra yeni sezon için hedeflerini de paylaştı.

Önceki sezon Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u, geçen sezon Gaziantep FK’yi, bu yıl da Hatayspor’u Süper Lig’e taşıyan teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın Hataylılara veda mesajı şöyle, “53 yıllık Süper Lig özlemine son verdiğimiz Hatayspor ile yollarımız ayrılmış bulunmakta. Prensipler, değerler ve bakış açısı farklılıkları bu tip ayrılıkları kaçınılmaz kılıyor. Görev süremiz boyunca başta futbolcu kardeşlerim, kulüp çalışanları olmak üzere bize destek veren herkese ve Hatay şehrinin yüreği güzel insanlarına teşekkür ediyorum. Hatayspora Süper Lig’de başarılar diliyorum. Yeni sezonda hedefleri olan, huzurlu çalışma şartlarıyla ulaşılan başarıyı paylaşmayı bilen, emeğe saygı gösteren, futbol dünyasının gerçekleriyle kulüp menfaatlerini kişisel menfaatlerin üzerinde gören anlayışa sahip olan bir camiada buluşmak dileğiyle. “

Hatayspor’un, Mehmet Altıparmak’tan boşalan teknik direktörlük görevi için Samet Aybaba ile el sıkıştığı da gelen bilgiler arasında.

Bir cevap yazın