Şampiyon diye yazılır, Hatayspor diye okunur!

Tarihinde ilk kez Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek olan Hatayspor şampiyonluk kupasını aldı.

2019 – 2020 Sezonu TFF 1. Lig Şampiyonu olan Hatayspor için düzenlenen kupa törenine Hatay Vali Vekili Aydın Tetikoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 1’inci Başkan Vekili Servet Yardımcı, Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Genel Sekreter Kadir Kardaş, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Çağlar, Hamit Altıntop,  ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Hatayspor Başkanı Aydın Toksöz ve yönetim kurulu üyeleri ile bazı milletvekilleri katıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, Antakya Atatürk Stadı’nda seyircisiz düzenlenen törende, isimleri tek tek okunan sporcular, madalyalarını tören alanındaki masanın üzerinden kendileri aldı.

Bordo-beyazlı takımın kaptanı Mesut Çaytemel ve teknik direktör Mehmet Altıparmak, TFF yöneticilerinden teslim aldıkları kupayı takım arkadaşları ve yöneticilerle birlikte havaya kaldırdı.

Töreninin ardından oyuncular, kupayla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş,  kupa töreni sonrası yaptığı açıklamada, “TFF 1.Ligini şampiyon olarak tamamlayan Hatayspor’umuz kupasını aldı. Güzel günlerin başlangıcı, nice başarıların ilk adımları olsun. Takımımıza Süper Ligde başarılar diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın