Nihat Özdemir, Hatay’ın yeni stadını inceledi

TFF 1.Lig Şampiyonu olarak Süper Lig’e yükselen Hatayspor’a kupasını vermek üzere Hatay’a gelen Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Savaş, “İnançla, azimle, kararlılıkla çalıştık ve Süper Lige çıkmayı başardık. Şehrimiz EXPO ile, Hatayspor’umuzun başarısı ile, UNESCO onaylı gastronomisiyle ulusal ve uluslararası düzeyde adından söz ettirecek” derken, Özdemir’e kenti simgeleyen bazı tablo ve ürünler verdi.

Gerçekleşen ziyaretin ardından, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Süper Lig’de Hatayspor’a ev sahipliği yapacak olan 25 bin seyirci kapasiteli yeni stadyumda incelemelerde bulunan Başkan Savaş, heyete stat ile ilgili teknik bilgiler ve devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Hatayspor’u başarısından ötürü tebrik eden ve bordo-beyazlıların Süper Lig’e renk katacağını ifade eden TFF Başkanı Nihat Özdemir, tesisin kente hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Savaş, ziyaretin ardından, konuklarını öğle yemeğinde ağırladı.

Bir cevap yazın