Bu başkan tam bir gönül adamı

İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği’nin çalışkan, beyefendi ve başarılı başkanı olarak gönüllerde taht kuran Cemal Çelik, yapılan olağan genel kurulda alkışlarla yeniden başkanlığa seçildi. 22 yıldan bu yana gerek sağlık sektöründe, gerekse İskenderun sosyal yaşamında en ön saflarda yer alan Başkan Cemal Çelik, başkanlığının ilk gününden itibaren, üyelerinin haklarının kazanılmasındaki mücadeleleriyle takdir ediliyor.

Eczacı Kalfaları Derneği olarak başkanlığa başlayan ve daha sonra teknisyenlik statüsünün kazandırılmasında önemli rolü olan Başkan Cemal Çelik, sevilen ve saygı duyulan bir isim.

Hafta sonunda yapılan olağan genel kurula tek listeyle giren ve aynı yönetimle ‘güvenoyu’ alan İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Yönetimi, takdir edilen birlik ve beraberlik örneği de sergiledi.

Divan Başkanlığını Eşref Azgın’ın, kâtipliği de Mehmet Göktaş’ın yaptığı genel kurula üyeler büyük katılım sağladı.

Eczane teknisyenliği mesleğinin itibarını koruyan, geleceğe güvenle bakmalarını sağlayan, meslek grubu mensuplarının çalışma şartları ve özlük haklarının korunması yönünde mücadele eden İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği, bir kez daha örnek bir dayanışma sergiledi.

İşte İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği’nin Yönetimi:

Cemal Çelik, Kadir Kapçak, Yakup Oral, Gazi Ali Tümkaya,  Elide Keskin, İlhan Soyak, Mesut Avcı, Faruk Delioğulları, Bestami Geçgel, Ali Basan, Ahmet Kanlı, Nuri Karatekeli, Emsal Kaya Çimelek, Kader Uyar, Fatih Alkaya

Bir cevap yazın