İşadamı Recep Atakaş’a meslektaşlarından jest

Doğu Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu(DASİFED)’na bağlı dernek başkanları, ekonomiyi değerlendirdikleri istişare sonrası, Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş’a teşekkür plaketi takdim etti.

Koronavirüs nedeniyle uzun bir aradan sonra hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyularak İSSİAD’ın ev sahipliğinde bir araya gelen başkanlar, Dünyadaki, Türkiye’deki ve bölgedeki ekonomik gelişmeler, geleceğe yönelik plan ve projeler hakkında istişarede bulundu.

İSSİAD, HASİAD, ATSİAD, OSİAD, ARİAD, KAGİD, TÜSİAD, HAGİAD, İŞKD’in üye olduğu DASİFED’in istişare toplantının sonunda HASİAD Başkanı Gökhan Alkan, Hatay’ın önemli değerlerinden, başarılı, mütevazı ve girişimci kişiliğiyle tanınan işadamı Recep Atakaş’a ülke ve bölge ekonomisine yapmış olduğu hizmetler ve katkılarından dolayı plaket takdim etti.

İSSİAD Başkanı Atakaş, plaketten dolayı işadamlarına teşekkür ederek, “Yapılacak olan her faydalı çalışmanın destekçisi olmayı sürdüreceğim. Bu benim için çok farklı ve mutluluk verici bir duygudur” dedi.

Bir cevap yazın