Arsuz’da normalleşme süresi sonrası ilk buluşma

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, yeni normalleşme süreci sonrası muhtarlarla ilk değerlendirme ve istişare toplantısında bir araya geldi.

Kaymakam Musa Sarı başkanlığında sosyal mesafe kuralları göz önünde bulundurularak düzenlenen toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Erkan Karakaş, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.  Arsuz Kaymakamlığı Rhosus Amfi Salonu’nda düzenlenen ve pandemi süreci ile mahallelerin sorunlarının masaya yatırıldığı muhtarlar toplantısında Kaymakam Sarı, pandemi sürecindeki çalışmalarından dolayı kurum müdürleri, kurum çalışanları ve mahalle muhtarına teşekkürlerini sundu.
Sorunların çözümü aşamasında muhtarların kendisiyle istedikleri zaman görüşebileceklerini ifade eden Kaymakam Sarı, “Tüm kurumlarımızla, muhtarlarımızla mahallelerimizdeki yatırımları, çalışmaları, yapılacakları ve sorunları masaya yatırmak için bir aradayız. Alınan kararların vatandaşlarımızın daha iyi hizmet almasına vesile olması için kaymakamlık ve kurumlar olarak elimizden geleni yapacağız. Kurum amirlerimize varsa soracağınız sorular iletebilirsiniz. Bizler de sorunları not alacağız ve takip edeceğiz. Sizden gelen talepleri, sorunları çözmek için ilgili kurumlarla koordineli şekilde görüşeceğiz. Sizlerin de kurumlarımızla koordinasyon halinde sorunların çözümüne ortak olmanızı istiyoruz. Toplantıya katıldığınız için tekrar teşekkür ediyorum “ dedi.

Toplantıda ilçede yaşanan tarım arazi yollarının ıslah edilmesi, asayiş sorunları, asfalt ve köprü yapımı ile onarımı, içme suyu, altyapı sorunları, sağlık, sosyal yardım ve evde bakım hizmetleri, nüfus iş ve işlemleri gibi sorunlar ilgili kurum amirlerine iletildi.

Bir cevap yazın