Engelli gencin tarifsiz mutluluğu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediyenin Engelsiz Atölyesi’nde eğitim gören kursiyerleri ziyaretinde, Down Sendromlu bir gencin polis üniforması giyme ve polis arabası ile şehir turu yapma isteğini yerine getirdi.

Engelsiz Atölyede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler almak ve kursiyerlerle sohbet etmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Tosyalı, hayalini gerçekleştirdiği genci şehir turunda yanına alarak, aracı da bizzat kendisi kullandı.

Polis eskortu eşliğinde şehir turu atan gencin mutluluğunun gözlerinden okunduğunu söyleyen Başkan Tosyalı, “Belediyemizin Engelsiz Atölye salonunda eğitim alan Down Sendromlu bir gencimizin polis üniforması giyme ve polis arabası ile gezinti yapma isteğini yerine getirdik. Onun mutluluğuna ortak olmaktan, bizler de mutlu olduk. Belediye olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olmaya, onların sorunlarını çözmeye ve isteklerini yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Asıl engel sevgisizliktir ve sevgi kesinlikle engel tanımaz” dedi.

Bir cevap yazın