İskenderun’un Kurtuluşu’nun 82. Yılı Kutlu Olsun

İSDEMİR, İskenderun’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu ve Türk Ordusu’nun 5 Temmuz 1938’de İskenderun üzerinden Hatay’a girişinin 82. Yıldönümü’nü anlamlı bir mesajla kutladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, kenetlenerek, ülkenin ve İskenderun’un gücüne güç katmak içi her zamankinden daha çok çalıştıklarına vurgu yapılan çelik devi İSDEMİR’in kutlama mesajı şöyle:

“Ülkemizin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre fabrikası olarak İskenderun’da doğduk, İskenderun’la birlikte var olduk. Türkiye’nin en büyük sıvı çelik kapasitesine sahip entegre demir çelik fabrikamızla, sürekli gelişmeyi, yeni teknolojiler kullanarak çevreye olan duyarlılığımız ile ürün ve hizmetlerde fark yaratmayı ana ilkemiz olarak kabul ettik.

Bugün, atalarımızın 82 yıl önce verdiği güçlü, kararlı ve cesur mücadele sayesinde İsdemir olarak İskenderun’da varlığımızı sürdürüyor ve bu ülke için üretmekten onur duyuyoruz. Bu özel mirası gelecek kuşaklara en iyi şekilde bırakmak, atalarımızın verdiği bağımsızlık mücadelesini, ekonomik alanda sürdürmek için üzerimize düşen sorumluluğun farkındalığıyla üretimimizi devam ettiriyoruz. Bu bilinçle; Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, birbirimize kenetlenerek, ülkemizin ve İskenderunumuz’un gücüne güç katmak içi her zamankinden daha çok çalışıyoruz.

Bizlerin bugünlere ulaşmasını sağlayan, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurtuluşumuzun mimarları olan tüm gazi ve şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

İsdemir olarak, Türkiye çelik sektörünün gelişimi açısından hayati önem taşıyan yassı ürün üretim kapasitesinin artırılmasında önemli bir rol alarak, geçmişten gelen gücümüzle bugünümüze ve geleceğimize umutla, tutkuyla ve inançla sarılıyoruz.

Bu vesileyle, Kahraman Türk Ordumuz’un İskenderun’a gelişinin ve İskenderun’un düşman işgalinden kurtuluşunun 82’inci yılı kutlu olsun. Birlikte nice yıllara!”

İskenderun’da doğduk,

Birlikte nice yıllara!”

Bir cevap yazın