‘Bir Kardeşlik Hikâyesi’ sona erdi!

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü ile Akdeniz Mülteci ve Sığınmacılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Bir Kardeşlik Hikâyesi’ projesi kapanış programıyla tamamlandı.

İskenderun Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen kapanış törenine Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Cemil Şensöz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve proje paydaşları ve gençler katıldı.

Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Cemil Şensöz, yaptığı konuşmada projenin yararlarından bahsederek, İskenderun Gençlik Merkezi ve Akdeniz Mülteci ve Sığınmacılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Müdürlerini de ayrıca tebrik etti.

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ise, “Bir Kardeşlik Hikâyesi’ projemiz tıpkı bir hikâye gibi kısa sürse de gençlerimiz için farklı bir deneyim ve kazanım yarattı. 2 hafta boyunca eğitimlerde iyi kötü pek çok anıyı birlikte paylaştılar. Bizler de onları pek çok alanda hem kaynaştırıp hem de eğlendirmeye çalıştık. Bu anlamda doğru bir kazanım olduğunu düşünüyorum çünkü gençlerimizin hepsi buradan mutlu ayrıldılar. Başta Akdeniz Mülteci ve Sığınmacılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ve İskenderun Atlı Spor kulübü olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarıma ve desteklerini hep üzerimizde hissettiğimiz Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürümüz M. Cemil Şensöz’e teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Cemil Şensöz ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı eğitimlerde yapılan yarışmalarda derece alan gençlere ödüllerini ve katılım belgelerini teslim ederek onları tebrik etti.

Bir cevap yazın