CHP Hatay’dan Canan Kaftancıoğlu’na destek ziyareti

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, 7 yıl önceki tweetleri nedeniyle aldığı 9 yıl 8 aylık hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onanan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na destek ziyaretinde bulundu.

Kaftancıoğlu, Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür ederken, Başkan Parlar da cezanın Ak Parti’nin büyük bir hezimet yaşadığı 23 Haziran seçimiyle ayni tarihte onanmasını iktidarın İstanbul seçimlerini kaybetmesinin hazımsızlığının göstergesi olduğunu ifade etti.

CHP’nin geçmişte olduğu gibi, şimdi de hukuksuz kararlar karşısında yılmayacak ve mücadelesini sonuç alana kadar sürdüreceğini ifade eden Başkan Ramiz Parlar, “Tarih baskı rejimlerinin değil, onlara direnen halkın kazanacağını defalarca ortaya koymuştur. Gelecek günlerde bunu ülkemizde hep birlikte yaşayacağız. Biz CHP olarak muhalif her türlü sesin susturulması, demokratik hakların engellenmesi çabalarına asla boyun eğmeyeceğiz. Hatay il yönetimi olarak Canan Kaftancıoğlu’nun sonuna kadar yanındayız ve biliyoruz ki ‘Her şey Yine Çok Güzel Olacak…” dedi.

Bir cevap yazın