Hatay, ‘Bolu Beyi’ni yenmeye gitti!

TFF 1. Lig’de en yakın rakibinin 4 puan ilerisinde zirvedeki yerini koruyan Hatayspor, 31 hafta karşılaşması için Bolu’ya hareket etti. Balıkesirspor’u sahasında 2-0 mağlup ederek Süper Lig hedefine daha çok odaklanan bordo-beyazlı takım, 1 Temmuz Çarşamba günü saat:17.30’da deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde kalan 4 maçtan 2’sini kazanarak Süper Lig’e yükselen ilk takım olmak isteyen Hatayspor’da bütün hesaplar galibiyet üzerine yapıldı.

Bolu yolculuğu öncesi kısa bir açıklama yapan Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Futbolcularımız övgünün her türünü hakediyor. Ligin lideriyiz, adım adım şampiyonluğa gidiyoruz. Aynı ciddiyet ve konsantrasyonla çalışmaya devam edeceğiz. Balıkesirspor galibiyetini, enerjileriyle yanımızda olan taraftarımıza ve şehrimize armağan ediyoruz” dedi.

Hatayspor’un orta saha oyuncusu Caner Hüseyin Bağ,  Süper lige yükseleceklerine olan inancını “53 yıllık hasrete, yarım kalmış hikayemize Sabırla.. mesajıyla verdi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş da, takımın 53 yıllık hasreti bitirip, bu yıl şampiyonluk sevincimizi yaşatacağını belirtirken, “İnşallah Bolu’da da galibiyet serimizi sürdürür ve ondan sonra Keçiören maçını da alırsak herkesi sosyal mesafeyi koruyarak, köprübaşında şampiyonluğu birlikte kutlamaya bekleriz. İnşallah iki yıllık mücadelemizin sonucunda süper lige çıkacağız. Bu serhat şehre şampiyonluk yakışır. Bu serhat şehirdeki bütün futbolseverlerimizin yüreği Hatayspor için atmaya devam edecek. İnşallah kazanan Hatayspor olacak” dedi.

Bir cevap yazın