Arsuz’da kazalar için flaşör önlemi

Arsuz Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğinin talepleri üzerine Karayolları Ekipleri, kazaların önlenmesi amacıyla ilçenin bazı bölgelerinde tali yoldan, ana yola çıkış noktalarına flaşör monte etti.

Pamir Sitesi Kavşağı, Arsuz Uygulama Noktası Girişi, Pirinçlik Kavşağı ve Konacık Yolu Yaşamkent Kavşağına monte edilen flaşörlerle ilgili açıklama yapan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ikaz lambası denen flaşörlerin uyarıcı olacağını ve çok fayda sağlayacağını ifade etti.

Araç sürücülerini dikkatli olmaları yönünde uyararak, sürücülerin özellikle tali yoldan ana yola çıkarken daha dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan Kaymakam Sarı, “Tüm yıl boyunca ziyaretçi trafiği yoğun olan ve özellikle yaz aylarında trafiğin yoğun olduğu dönemde artış gösteren kazaların önüne geçebilmek amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ilçemizdeki diğer kurumlar ile işbirliğiyle tedbirler alıp, olumsuzlukların önüne geçilmesi için çaba sarf ediyoruz. İlçemizde en çok kaza yapılan kavşaklara ikaz lambaları olan flaşörler takılması çalışmalarını titizlikle yürüten İlçe Emniyet Müdürümüz Halil Karabacak ve çalışma arkadaşlarına gayretlerinden dolayı teşekkür ederim. Bu bölgelerde son zamanlarda ciddi oranda kazalar yaşanmaktaydı. Takılan flaşörlerle birlikte kazaların önüne geçilmesini umut ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın