Sağlık yöneticileri Hatay’da pandemiyi değerlendirdi

Hatay İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat, il genelindeki sağlık yöneticileriyle birlikte durum değerlendirme ve istişare toplantısı yaptı.

Davud-i Antakya Toplantı Salonunda Mustafa Hambolat başkanlığında düzenlenen toplantıya, başkan Yardımcıları, ağız diş sağlığı merkezleri ve hastanelerin başhekimleri ile sağlık tesislerinin yöneticileri katıldı.

Toplantıda; Covid-19 pandemisinde, normalleşme döneminde sunulacak hizmetler ile sağlık tesislerinin genel durumu, yürütülen hizmetlerin etkin, verimli ve kaliteli sunumuna yönelik değerlendirilmesi, koordinasyonun sağlanması ile Sağlık Bakanlığı’nın talimatlarıyla sağlık yöneticileri tarafından düzenli takibinin yapılması gibi konular değerlendirildi.
Virüse karşı Hatay’da yürütülen başarılı çalışmaya dikkat çeken İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, “Halkımızın sağlığı için günümüzün en büyük problemi olan Covid-19 pandemi sürecinde büyük fedakârlıklarla görev yapan tüm yönetici ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Bir cevap yazın