PTT İlçe Müdürü Arsuz’a veda etti

Yaklaşık iki yıldır PTT Arsuz İlçe Müdürlüğü görevini yürüten Fatma Önder, tayininin Mersin’e çıkması dolayısıyla Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya veda ziyareti gerçekleştirdi. Kaymakam Sarı’ya görev süresi boyunca kendilerine ve teşkilatlarına vermiş oldukları destekten dolayı teşekkürlerini sunan Önder, yeni bir müdür ataması yapılana kadar müdürlük görevini çalışma arkadaşı Oktay Yıldırım’ın vekaleten yürüteceğini ifade etti.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da görev süresi boyunca ilçede özveriyle görev yapan PTT Müdürü Fatma Önder’e çalışmalarından dolayı şahsı ve ilçe halkı adına teşekkürlerini sunarak, günün anısına hazırlamış olduğu teşekkür belgesini takdim etti.
Özellikle Pandemi süreci boyunca hizmetin halkın evlerine kadar götürülmesi noktasında gece, gündüz demeden götürülmesindeki gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı da hem Fatma Önder’e, hem de tüm PTT çalışanlarına şükranlarını sunan Kaymakam Sarı, Mersin’e tayini çıkan Önder’in Arsuz’da kimin kapısını çalsa, tüm kapıların kendisine açık olacağını söyledi.

Bir cevap yazın