Hatay Jandarması’ndan Vali Doğan’a ‘181’nci yıl’ ziyareti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Jandarma Teşkilatı’nın 181’nci Kuruluş yıldönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı J.  Alb. Uğur Ertekin ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette, Jandarma Teşkilatı’nın 181’nci kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali Doğan, “Terörle mücadeleden asayişe, düzensiz göçle mücadeleden trafik güvenliğine kadar, gece gündüz fedakârca hizmet veren, Pandemi döneminde de vefa destek guruplarıyla birlikte vatandaşımızın ihtiyaçlarının karşılanması hususunda aktif şekilde görev yapmış Jandarma Teşkilatımızın 181. yıldönümünü kutluyorum. Kutsal  vatan toprakları uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyorum” dedi

Albay Uğur Ertekin ve beraberindeki heyet ise Vali Doğan’a iyi dilekleri ve nazik kabulden dolayı teşekkür edip, her zaman vatanımızın ve asil milletimizin hizmetinde olmaktan onur ve gurur duyduklarını ifade etti.

Bir cevap yazın