Esnaftan, Arsuz PTT’ye teşekkür ziyareti

Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği( ARES-DER ) Başkanı Diyap Gökpınar, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte koronavirüs salgını ile mücadelede özveriyle hizmet veren PTT çalışanlarına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Arsuz PTT Merkez Müdürü Fatma Önder tarafından karşılanan ARES-DER Başkanı Diyap Gökpınar, vatandaşın evde kaldığı süreçte başta pandemi yardımları ile kargo gönderileri gibi sayısız hizmeti vatandaşın ayağına götüren tüm PTT çalışanlara, Müdürü Fatma Önder nezdinde teşekkür etti.

Devletin vatandaşlara yapmış olduğu yardımları Kale’den Karaağaç mahallesine kadar PTT kanalı ile dağıtmaktan onur duyduklarını söyleyen Fatma Önder de, “Pandemi sürecinde vatandaşlara hizmet eden başta PTT personeli olmak üzere, tüm memurlar bir gizli kahramandır. Üstlenmiş olduğumuz misyondan dolayı takdir edilmekter onur duyuyoruz” dedi.

Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği Başkan Yard. Ali Karaciğer’nin eşlik ettiği ziyarette Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği üyelerine yönelik önceden belirlenen PTT Hizmetleri İçin İndirimli Protokol de imzalandı.

Bir cevap yazın