Kaymakam Sarı’dan sağlıkçılara moral ziyareti

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, pandemi sürecinden bu yana göstermiş oldukları özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına moral ziyareti gerçekleştirdi.

İlçe Sağlık Müdürü Pelin Türbedar Gökpınar’dan son durum ve gelişmeler hakkında bilgi alan Kaymakam Sarı, bu zorlu süreçte ilçe sağlık çalışanları başta olmak üzere tüm kamu kurumları ve sağlık çalışanlarının özverili bir şekilde ve uyum içerisinde çalıştıklarına dikkat çekti.

Kaymakam Sarı ayrıca, salgın belasının en kısa sürede ülkemizi terk etmesi ve halk sağlığı için vakalara yönelik çalışmalarda göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarına, halkın ayağına kadar hizmet götüren, mesai gözetmeden, hiçbir karşılık beklemeden güç birliği ile çalışan Vefa Sosyal Destek Gruplarına da şahsı ve ilçe halkı adına teşekkür etti.
İlçe Sağlık Müdürü Pelin Türbedar Gökpınar ve sağlık çalışanları da Kaymakam Sarı’ya bu süreçte kendilerine vermiş olduğu destekten ve ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Bir cevap yazın