Hassa’ya hastane sevinci

Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa’da yapılacak olan 50 yataklı hastanenin yerini inceledi.  Ak Parti İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve Hassa İlçe Teşkilatı’nın da katıldığı incelemede ilçenin uzun zamandır beklediği devlet hastanesi projesinin belirlendiğini söyleyen Milletvekili Yayman, hastanenin yapımı için 15 Haziran’da ihaleye çıkılacağını müjdesini verdi.

 Yeni Hastanede 4 uzmanlık dalı sayısının 10’a yükseltileceğini ifade eden Millketvekili Yayman, “Bu projenin gerçekleşmesinde çok büyük emekleri bulunan Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz. Allah razı olsun. Bu koronavirüs gündeminde bu kadar ekonomik krize rağmen Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanımızın Hassa’yı düşünmesi, 50 yataklı Hassa Devlet Hastanesi projesine karar verilmiş olması devletimizin büyüklüğünün göstergesidir” diye konuştu.

İki yıl önce verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Yayman, gerçekleşecek projeyle ilçedeki sağlıkla ilgili sıkıntıların giderileceğini belirtti.

Bir cevap yazın