Erdoğan’dan sınırdaki TSK komutasına alkış

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, sınır bölgesindeki birliklerde yaptığı denetleme ve incelemeler kapsamında ziyaret ettiği Şanlıurfa’daki Kara Kuvvetleri Komutanlığı İleri Müşterek Harekât Merkezi’nde, sınırda ve sınır ötesinde görevli birliklerin komutanları ile telekonferans yöntemiyle toplantı yaptı. 

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal’ın da eşlik ettiği inceleme ve ziyaretlerde Bakan Akar, TSK Komuta kademesi ile gerçekleştirilen toplantıda sahadaki son duruma ilişkin bilgi alarak, talimatlar verdi.

Toplantıya telefonla bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, birlik komutanlarına hitap ederek, “Sizleri tebrik etmek, kutlamak terörle mücadelede ortaya koyduğunuz performansı milletim adına alkışlamak benim bir görevimdir. Sizleri şahsım, milletim adına en kalbi duygularla tebrik ediyor, kutluyorum. Bu birliğimiz, beraberliğimiz, dayanışmamız inanıyorum ki dünyayı ülkemize karşı hayran bırakacak, NATO içindeki durumumuz çok daha güçlü hale getirecektir. Sağ olun, var olun” dedi.

Bakan Akar da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine “Birliklerimiz yüksek moral ve motivasyonla emirleriniz ve talimatlarınız doğrultusunda azim ve kararlılıkla görevlerini sürdürmektedir. Şahsım ve Komutan arkadaşlarım adına, buradaki Ordu, Kolordu, Tümen ve Tugay komutanı arkadaşlarımın adına desteklerinizden dolayı saygılarımızı, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bir cevap yazın